Antena 3 CNN Externe Programul "Week-end pentru toţi", soluţia hotelierilor de a atrage turişti pe litoral, la final de sezon

Programul "Week-end pentru toţi", soluţia hotelierilor de a atrage turişti pe litoral, la final de sezon

Programul "Week-end pentru toţi", soluţia hotelierilor de a atrage turişti pe litoral, la final de sezon
Sursa foto: hotel
21 Aug 2009   •   22:53

Criza pune la încercare imaginaţia hotelirilor. Cum vara se apropie de sfârşit, patronii de hoteluri de pe litoral se gândesc cum să atragă turiştii şi în afara sezonului. După programul ?Litoralul pentru toţi?, apare acum ?Week-endul pentru toţi?, la tarife convenabile.

Pentru două nopţi de cazare într-un hotel de două stele, turiştii nu vor scoate din buzunar mai mult de 90 de lei. Hotelierii au scos pe piaţă oferte greu de refuzat, din dorinţa de a atrage clienţii cât mai mult timp. Astfel, tarifele se reduc cu 15-20%, iar unele hoteluri au oferte promoţionale prin care turiştii primesc a cincea noapte de cazare gratis, pentru patru plătite.

Preţurile la cazare au scăzut de la 15 august, începând cu staţiunile din sudul litoralului, iar acum s-au extins până la Mamaia. Hotelierii încearcă astfel să profite la maxim de vremea frumoasă. Atâta timp cât va fi cald la mare, sunt decişi să aibă hotelurile pline.

Programele par să aibă efectul scontat. Deşi vârful sezonului estival a trecut, la acest sfârşit de săptămână sunt aşteptaţi la mare peste 140.000 de turişti.

Antena 3

×
Subiecte în articol: hotelieri litoral oferte promotii
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close