Antena 3 CNN Externe Propaganda Moscovei a discutat scenariul în care Rusia pierde războiul în Ucraina | Șefa RT: "Haga nu va mai exista!"

Propaganda Moscovei a discutat scenariul în care Rusia pierde războiul în Ucraina | Șefa RT: "Haga nu va mai exista!"

Rusia nu-și poate permite să piardă războiul din Ucraina, din cauza represaliilor internaționale care s-ar abate asupra țării și conducătorilor ei.

de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Noi 2022   •   13:35

Această declarație tranșantă a fost făcută de Margarita Simonian (foto), șefa postului de televiziune RT (Russia Today), controlat de Kremlin.

Simonian a fost invitată în emisiunea lui Vladimir Soloviov de la Russia 1.

Într-o rară abatere de la linia oficială a discursului public, Soloviov, cunoscut drept propagandistul preferat al președintelui rus Vladimir Putin, a evocat perspectiva unei înfrângeri a forțelor ruse în Ucraina.

”Ar fi un dezastru care s-ar abătea asupra țării noastre. Nu este o opțiune. Nu trebuie să pierdem războiul", a comentat Margarita Simonian.

”Dacă pierdem, faptul că un alt cartier din Kiev rămâne fără curent nu va schimba amploarea catastrofei care se va abate asupra țării noastre. Este de neimaginat. Nu putem pierde (...) Ucrainenii se pregătesc să ne ia Crimeea. Atunci vom face singurul lucru pe care-l putem face în această situație: să-i bombardăm", a continuat ea.

Șefa RT: "Dacă pierdem, Haga nu va mai exista. Va exista doar cenușă!"

Simonian a denunțat apoi temerile unor comandanți militari, cărora le-ar fi frică de represalii judiciare în instanțele internaționale, în cazul unei victorii ucrainene.

”Eu scuip pe ceea ce gândesc ei acolo. Celor care le este frică de (Curtea Penală Internațională de la) Haga ar trebui să le fie mai degrabă frică să piardă războiul, să fie umiliți și să-și trădeze poporul", a mai declarat șefa RT.

Ea a reluat mai vechea amenințare a propagandei ruse, care susține că este preferabilă distrugerea întregii lumii, în cazul în care Rusia pierde în Ucraina.

"Haga nu va mai exista dacă se va întâmpla așa ceva. Nu va mai exista nimic. Întreaga lume se va transforma în cenușă", a estimat Simonian.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close