Antena 3 CNN Externe O prostituată româncă a ridicat un imperiu imobiliar în Italia. Autoritățile i-au confiscat bunuri de 3,4 milioane de euro, printre care şi o biserică

O prostituată româncă a ridicat un imperiu imobiliar în Italia. Autoritățile i-au confiscat bunuri de 3,4 milioane de euro, printre care şi o biserică

Caz șocant de evaziune fiscală și spălare de bani în Italia. O prostituată româncă a ridicat un imperiu imobiliar. Autoritățile i-au confiscat bunuri în valoare de 3,4 milioane de euro, inclusiv o clădire de biserică.

de Naty Badea    |    27 Feb 2024   •   12:25

Femeia, în vârstă de 51 de ani, este acuzată de evaziune fiscală şi spălare de bani, asta după ce a reuşit să strângă ilegal o avere care se ridică la 3,4 milioane de euro.

Fiscul italian a devenit suspicios în ceea ce priveşte această româncă, atunci când pe numele său au început să apară, în perioada 2016-2023, nu mai puţin de 19 achiziţii imobiliare.

Ulterior, românca vindea respectivele proprietăţi, împreună cu cei trei complici ai săi, cu preţuri chiar mai mici, de aici şi suspiciunea de spălare de bani.

Ancheta a pornit de la aceste suspiciuni ale fiscului şi au relevat faptul că românca a strâns această avere colosală din activitate de prostituţie. Anchetatorii italieni i-au urmărit conturile bancare şi au făcut interceptări telefonice între toţi cei implicaţi şi astfel a ieşit la iveală întregul sistem pe care îl foloseau.

Femeia a cumpărat 19 proprietăți în provinciile Treviso, Padova și Belluno, dintre care una în Cortina d’Ampezzo care a costat 700.000 de euro.

Ediția de Padova a cotidianului Il Mattino scrie, citată de libertatea.ro, că printre proprietățile româncei se numără chiar și o biserică. Cei patru membri ai familiei anchetați acum au folosit 42 de conturi curente la diferite instituții bancare prin care efectuau tranzacții de cumpărare și vânzare de proprietăți, dar numai românca de 51 de ani era cea care producea venituri. 

Au fost efectuate patru percheziții și au fost confiscate două clădiri, un teren, patru maşini şi sume colosale din conturile celor implicaţi.

×
Subiecte în articol: prostituata romanca Italia
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close