Antena 3 CNN Externe Prostituate, marijuana şi cocoşi de luptă, descoperiţi într-o închisoare mexicană

Prostituate, marijuana şi cocoşi de luptă, descoperiţi într-o închisoare mexicană

Prostituate, marijuana şi cocoşi de luptă, descoperiţi într-o închisoare mexicană
Sursa foto: Foto: prisonsystemsjimm84.blogspot.com
08 Noi 2011   •   08:43

Un grup de 19 prostituate, doi saci de marijuana şi circa 100 de cocoşi pentru lupte au fost descoperiţi de poliţie în timpul unei inspecţii inopinate la închisoare din Acapulco, au anunţat luni autorităţile statului mexican Guerrero (sud), informează AFP.
   
Această intrevenţie realizată de aproximativ 500 de poliţişti federali a avut loc în noaptea de duminică spre luni, cu ocazia transferului a circa 60 de deţinuţi către închisorile de mare securitate, a declarat Arturo Martinez, purtătorul de cuvânt al operaţiunii împotriva traficului de droguri desfăşurată de Guvernul federal în statul Guerrero.
   
În închisoare Acapulco, ce include zone separate pentru bărbaţi şi femei, poliţia a găsit, de asemenea, şase deţinute în zona rezervată bărbaţilor, precum şi arme albe şi articole de lux, în special televizoare cu plasmă, a precizat purtătorul de cuvânt.
   
"Anchetăm asupra posibililor responsabili", a declarat purtătorul de cuvânt al operaţiunii federale, declanşată în octombrie pentru a reduce violenţele legate de confruntările dintre grupurile de traficanţi de droguri în această regiune.
   
Cu 1.348 de asasinate în primele nouă luni ale lui 2011, statul Guerrero se situează pe locul al treilea în rândul statelor mexicane cu cel mai mare număr de crime în această perioadă, după Chihuahua şi Nuevo Leon, frontaliere cu Statele Unite, potrivit unei statistici realizate de cotidianul Reforma.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close