Antena 3 CNN Externe Prostituatele românce din Italia verifică temperatura clienților cu termoscannerul: "Nu putem să stăm fără să muncim"

Prostituatele românce din Italia verifică temperatura clienților cu termoscannerul: "Nu putem să stăm fără să muncim"

Ridicarea restricţiilor de circulaţie din Italia a readus pe marginea drumurilor prostituatele românce, conform unei publicaţii.

Prostituatele românce din Italia verifică temperatura clienților cu termoscannerul: "Nu putem să stăm fără să muncim"
Sursa foto: captura Youtube
28 Mai 2020   •   16:57

Publicaţia quotidianoitaliano.com din Bari a documentat reapariţia prostituatelor pe drumul provincial Adelfia Rutigliano, considerat „unul dintre cele mai mari supermarketuri sexuale din zona Bari”.
 
„În această dimineaţă am numărat în total zece femei, aceleaşi prezente înainte de impunerea restricţiilor. În general sunt românce, sau fete venite din estul Europei care îşi scot corpul la vânzare pentru câţiva euro.”, susţine Antonio Loconte, un jurnalist al cotidianului, potrivit digi24.ro.
 
Majoritatea s-au resemnat că nu alternative şi au ieşit pe străzi cu minime măsuri de protecţie. „Jumătate dintre ele poartă masca şi în geanta peste prezervative au una sau două sticle de gel dezinfectant”, scrie ziarul italian.
 
Fetele sunt obligate să lucreze pe stradă în timpul zilei, în timp ce, după ora 19 până la miezul nopţii primesc clienţi în apartamentele din Bari.
 
Una dintre ele, contactată telefonic pe baza unui anunţ pe un site de întâlniri încearcă să îşi convingă clienţii că nu e niciun fel de pericol. „Casa mea este la fel de curată ca o cameră de hotel”, spune ea clientului speriat de infecţie.
 
Tânăra nu lasă nimic la voia întâmplării, mai ales în această perioadă de pandemie. În geantă are un termoscanner portabil pentru a măsura temperatura corpului clientului şi, la cerere, o măsoară şi pe a ei.
 
Deşi se pot lua măsuri de precauţie, riscul de a contracta virusul este foarte mare. Clienţii vin şi pleacă.  
 
„Nu putem să stăm fără să muncim, este viitorul nostru în joc”, explică femeia şi lansează un apel: „Folosiţi întotdeauna prezervativul, masca şi igienizaţi-vă mâinile înainte şi după actul sexual ”. Din păcate, multe femei, pe stradă şi acasă, nu folosesc aceleaşi precauţii.

×
Parteneri
Hidroelectrica, anunţ privind indexul pe luna septembrie 2023
x close