Antena 3 CNN Externe Protest inedit: Pasagerii unei curse Ryanair au refuzat să coboare din avion

Protest inedit: Pasagerii unei curse Ryanair au refuzat să coboare din avion

Protest inedit: Pasagerii unei curse Ryanair au refuzat să coboare din avion
Sursa foto: Foto: chateaulalinde.blogspot.com
17 Noi 2010   •   08:26

Un protest inedit a avut loc pe aeroportul din oraşul belgian Liege. Cei peste 100 de pasageri ai unei curse Ryanair au refuzat, timp de mai multe ore, să coboare dintr-un avion, solicitând să fie duşi în Franţa. Aeronava, care trebuia să ajungă în Beauvais, fusese deviată în cursul către un aeroport regional din Belgia, informează AFP.

După aterizarea la Liege pasagerii, majoritatea turişti francezi care se întorceau din vacanţa petrecută în Maroc, au rămas în aeronavă ca măsură de protest. Oamenii au stat pe întuneric timp de patru ore, întrucât piloţii şi restul echipajului au părăsit avionul la aterizarea pe aeroportul din Liege. Pasagerii au acceptat să iasă în jurul orei locale 03.30.

"Negocierea a fost atât de dificilă, încât nu eram siguri dacă vor coborî" din avion, a povestit un pompier, care a adăugat că oficialii de pe aeroportul din Liege încearcă să organizeze o cursă de autocar care să îi ducă pe oameni la destinaţie.
 
Pasagerii au povestit că aeronava companiei irlandeze a plecat din Fes, în Maroc, cu trei ore de întârziere, neputând ateriza, aşa cum era prevăzut, la Beauvais. După aterizarea la Liege, povesteşte o pasageră, piloţii şi echipajul i-au lăsat pe oameni în aeronavă cu lumina stinsă şi toaletele încuiate.

×
Subiecte în articol: avion pasageri ryanair
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close