Antena 3 CNN Externe Protestatar în comă, după ce a fost lovit în cap de o statuie dărâmată de manifestanții "Black Lives Matter"

Protestatar în comă, după ce a fost lovit în cap de o statuie dărâmată de manifestanții "Black Lives Matter"

Un protestatar în vârstă de 30 de ani, Chris Green, a fost rănit grav la cap și a intrat în comă, după ce a fost lovit de statuia dărâmată de manifestanții Black Lives Matter în Portsmouth, Virginia, SUA.

Protestatar în comă, după ce a fost lovit în cap de o statuie dărâmată de manifestanții "Black Lives Matter"
Sursa foto: Hepta
de Claudia Simion    |    16 Iun 2020   •   09:28

Protestatarii au ieșit din nou în stradă, iar miercurea trecută au dărâmat una dintre cele patru statui ale unui monument din Portsmouth, construit între 1876 și 1881. Este vorba despre un obelisc de 35 de metri înălțime, care e înconjurat de patru statui.

”Barbatul se afla chiar în fața statuii, iar când aceasta a cedat, a căzut și l-a lovit în cap. Până la intervenția medicilor, Chris a pierdut o cantitare mare de sânge. Rugați-vă pentru viața lui”, a declarat președintele grupării de activiști.

De asemenea, o activistă Black Lives Matter, în vârstă de 19 ani, a fost găsită moartă la o săptămână după ce a dispărut, în Florida, potrivit CNN.

O serie de proteste violente au avut loc în mai multe orașe din SUA, săptămâni întregi, oamenii cerând să se facă dreptate în cazul lui George Floyd. Afro-americanul, ale cărui ultime cuvinte au fost "Nu pot să respir", a murit luna trecută în Minneapolis, după ce un polițist alb l-a apăsat cu genunchiul pe gât minute întregi. Ultimele clipe din viața lui au fost filmate de martori cu telefoanele mobile.

De asemenea, sute de oameni au ieșit în stradă să protesteze în această perioadă și în mai multe state din Europa.

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close