Antena 3 Externe Protestatarii anti-Trump au încercat să blocheze accesul susţinătorilor preşedintelui-ales la ceremonia de învestire

Protestatarii anti-Trump au încercat să blocheze accesul susţinătorilor preşedintelui-ales la ceremonia de învestire

20 Ian 2017   •   17:56
Protestatarii anti-Trump au încercat să blocheze accesul susţinătorilor preşedintelui-ales la ceremonia de învestire
Sursa foto: Foto: Twitter

Autorităţile americane s-au ciocnit violent cu zeci de activişti liberali, care au încercat să blocheze mai multe căi de acces spre ceremonia de învestire a preşedintelui-ales Donald Trump de pe scările Capitoliului. Protestatarii anti-Trump sunt conduşi de mişcarea ”Disrupt J20” şi au vizat mai multe porţi de acces spre ceremonie, legându-se cu lanţuri de gardurile utilizate pentru a gestiona mulţimea de susţinători aşteptată la ceremonie, scrie Reuters, potrivit News.ro.

Aproximativ 800.000 de persoane sunt aştetate să participe la ceremonia de învestire de pe scările Capitoliului, precum şi la parada militară de pe bulevardul Pennsylvania, care îl va conduce pe republicanul Donald J. Trump spre Casa Albă.

Se pare că activiştii aveau de gând să închidă mai multe căi de acces în semn de protest faţă de comentariile controversate ale preşedintelui-ales la adresa femeilor, imigranţilor ilegali şi a musulmanilor.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close