Antena 3 CNN Externe Proteste violente în Venezuela. Cel puțin trei oameni au murit (VIDEO)

Proteste violente în Venezuela. Cel puțin trei oameni au murit (VIDEO)

Proteste violente în Venezuela. Cel puțin trei oameni au murit (VIDEO)
Sursa foto: Foto: pixabay.com
20 Apr 2017   •   08:47

Cel puțin trei oameni oameni au murit în timpul protestelor din Venezuela, după ce acestea au devenit tot mai violente. Sute de mii de oameni au ieșit în stradă, în Caracas și alte orașe, pentru a cere demisia președintelui Nicolas Maduro, potrivit BBC News.

Un adolescent, în vârstă de 18 ani, a fost împușcat în capitala Caracas, o femeie a murit în orșaul San Cristobal, iar un polițist a fost ucis în apropiere de capitală.

În urma incidentelor, avocatul poporului Tarek Saab a postat pe Twitter un anunț în care spune că un sergent din Garda Națională a fost ucis de un trăgător de elită, iar un colonel a fost rănit în timpul protestelor violente din statul Miranda.

Opoziția acuză forțele de securitate și presupuse grupări paramilitare că sunt vinovate de omoruri. Totodată, la Caracas, San Cristobal, Puerto Ordaz și Punto Fijo, poliția a tras în protestatari cu gaze lacrimogene.

Venezuela se confruntă cu o criză economică de mai bine de nu an, iar populația suferă de penuria de alimente și medicamente și din cauza inflației de ordinul sutelor de procente.

Protestele continuă în Venezuela

 

×
Subiecte în articol: Venezuela proteste violente
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close