Antena 3 CNN Externe Protestele au luat amploare şi au degenerat în lupte. Bilanţul violenţelor de la Kiev a ajuns la cinci morţi şi 300 de răniţi

Protestele au luat amploare şi au degenerat în lupte. Bilanţul violenţelor de la Kiev a ajuns la cinci morţi şi 300 de răniţi

Protestele au luat amploare şi au degenerat în lupte. Bilanţul violenţelor de la Kiev a ajuns la cinci morţi şi 300 de răniţi
de S.T.    |    22 Ian 2014   •   19:16

După zile de violenţe pe străzile din Kiev, apar şi primele victime. Cinci protestatari şi-au pierdut viaţa în urma luptelor violente cu forţele de ordine.

Un centru medical al opoziţiei anunţă că alţi 300 de oameni au fost răniţi.

"Deocamdată, avem cinci morţi. Aproximativ 300 de persoane au fost rănite în cursul zilei de miercuri", a declarat coordonatorul centrului medical, Oleg Musii.

Şi în această dimineaţă a fost haos în capitala Ucrainei. Forţele de ordine au încercat să distrugă baricadele construite de protestatari, dar aceştia au ripostat, din nou, violent.

La Kiev, protestele au luat amploare şi au degenerat în lupte de stradă în ultimele 3 zile, după ce Guvernul a adoptat o lege care interzice manifestaţiile publice.

Uniunea Europeană s-a declarat "şocată" de violenţele din Ucraina, avertizând Kievul cu "posibile acţiuni" şi "consecinţe" asupra relaţiilor bilaterale.

Citeşte şi
:

NATO condamnă violenţele de la Kiev. Rusia denunţă „ingerinţe străine” în afacerile Ucrainei



×
Subiecte în articol: Ucraina Kiev morti Proteste Ucraina
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close