Antena 3 CNN Externe Provocare periculoasă, în trend pe TikTok! Mai mulţi tineri din Italia se întind pe trecerile de pietoni

Provocare periculoasă, în trend pe TikTok! Mai mulţi tineri din Italia se întind pe trecerile de pietoni

O nouă provocare de pe TikTok alertează autorităţile din Italia. Ca să fie în trend, tinerii se filmează întinşi pe trecerile de pietoni şi se ridică cu foare puţin timp înainte ca maşinile să se apropie. Poliţiştii italieni au descoperit acest lucru, chiar în timpul unei misiuni.

Provocare periculoasă, în trend pe TikTok! Mai mulţi tineri din Italia se întind pe trecerile de pietoni
de Naty Badea    |    18 Sep 2022   •   12:47

"O nouă provocare pe TikTok îngrijoează autorităţile italiene. Mai mulţi tineri se întind pe jos, în mijlocul străzii, pe trecerea de pietoni şi se ridică doar cu puţin clipe înainte să fie loviţi de maşinile care trec în zonă.

Carabinierii din oraşul Nettuno de lângă Roma au făcut această descoperire terifiantă, în timp ce analizau mai multe camere de supraveghere, în căutarea unei maşini care încerca să fugă, după o tentativă de jaf la o bancă.

În loc să găsească maşina care dăduse jaful la bancă, au făcut această descoperire îngrozitoare. La ora 4 dimineaţa, cinci tineri se întinseseră pe trecerea de pietoni şi s-au ridicat cu puţine clipe înainte ca o maşină care trecea în zonă să îi lovească.

Tinerii făceau toate aceste teribilisme doar pentru a posta TikTok.

Poliţiştii italieni au intensificat controalele nocturne, pentru că ei bănuiesc nu este un caz singular şi că se întâmplă adesea acest gen de fenomen pe străzi. În plus, camerele din zonă sunt verificate pentru a-i identifica pe cei cinci tineri, dar şi care este diminsiunea acestui fenomen la acest moment", a relatat Naty Badea, corespondent Antena 3 în Italia.

×
Subiecte în articol: provocare Italia tineri trecere pietoni
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close