Antena 3 CNN Externe Psihiatra de origine română care are nevoie de psihiatru. A furat un copil din România, pentru ca mama ei moartă să se reîncarneze în el

Psihiatra de origine română care are nevoie de psihiatru. A furat un copil din România, pentru ca mama ei moartă să se reîncarneze în el

Psihiatra de origine română care are nevoie de psihiatru. A furat un copil din România, pentru ca mama ei moartă să se reîncarneze în el
Sursa foto: Foto: www.swissinfo.ch
25 Mai 2012   •   13:49
O psihiatră de origine română şi soţul ei au fost condamnaţi la închisoare, de către un tribunal din Elveţia, după ce au răpit un copil din România, relatează site-ul TheLocal.ch.

Femeia în vârstă de 40 de ani, a cărei identitate nu este precizată, suferă de o boală psihică şi este obsedată de ritualuri şamanice.

Cu toate că avea deja doi copii, ea a devenit tot mai obsedată de ideea de a lua o fetiţă din România, pentru ca mama sa moartă să se poată reîncarna în aceasta. Sub ameninţarea cu divorţul, soţul ei, un cetăţean elveţian, a fost de acord să o ajute.

La data de 18 octombrie 2009, cuplul a efectuat o vizită la Timişoara, cu automobilul. Bărbatul a făcut o gaură în gardul unui spital, iar femeia a furat o fată din acest spital de copii. Cuplul s-a întors la Zurich împreună cu fetiţa.

Cei doi au utilizat informaţii false pentru a înregistrat copilul în mod oficial în Elveţia, însă detectivii români le-au luat rapid urma.

Copilul a fost înapoiat părinţilor săi, în România. Părinţii micuţei au primit despăgubiri în valoare de aproximativ 50.000 de franci elveţieni (aproximativ 41.600 de euro).

 

 

×
Subiecte în articol: România Elvetia inchisoare
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close