Antena 3 CNN Externe Pui de căprioară, salvat de la înec de un labrador, în SUA

Pui de căprioară, salvat de la înec de un labrador, în SUA

Un labrador a salvat un pui de căprioară de la înec în Statele Unite. Stăpânii labradorului au postat fotografii și clipuri video în care se vede cum câinele înoată într-un lac spre puiul de căprioară și îl aduce înapoi pe țărm, unde îl îngrijește.

Pui de căprioară, salvat de la înec de un labrador, în SUA
Sursa foto: Facebook/Ralph Dorn
de Adelina Miron    |    24 Iun 2021   •   17:23

Puiul de căprioară s-a întors la salvatori a doua zi, deși fusese eliberat. Animăluțul s-a ascuns în tufișurile din apropierea casei familiei și a început să plângă.

Labradorul a sesizat scâncetele căprioarei și s-a îndreptat imediat către prietenul lui pentru a-i oferi, din nou, îngrijire. 

Posted by Ralph Dorn on Wednesday, June 2, 2021

„Nu l-am putut găsi pe Harley în seara asta până nu m-am uitat la lac. Se afla aproape de mijlocul lacului, ducând un mic cerb înapoi la linia țărmului. Nu știu cum a ieșit puiul, dar evident că Harley nu a întrebat de ce, a sărit în acțiune.

Mama sa întors

Povestea continuă. În această dimineață, Harley a fugit neliniștit de la fereastră la fereastră. Am deschis ușa de la intrare și am auzit cum căprioara plângând. Harley a fugit în linia copacilor și a găsit puiul. Micuțul a încetat să mai scâncească, în timp ce dădea din coadă. Și-au atins nasurile, s-au adulmecat și Harley a revenit calm cu mine în casă.”, a scris pe Facebook stăpânul labradorului.

I couldn’t find Harley this evening until I looked out on the lake. He was near the middle of the lake herding a little...

Posted by Ralph Dorn on Wednesday, June 2, 2021

 

 

×
Subiecte în articol: caprioara labrador
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close