Antena 3 CNN Externe Puștii râdeau de casa acestui bătrân, până când ceva total neașteptat s-a întâmplat. Toți au rămas fără cuvinte! Așa ceva vezi doar în filme!

Puștii râdeau de casa acestui bătrân, până când ceva total neașteptat s-a întâmplat. Toți au rămas fără cuvinte! Așa ceva vezi doar în filme!

Puștii râdeau de casa acestui bătrân, până când ceva total neașteptat s-a întâmplat. Toți au rămas fără cuvinte! Așa ceva vezi doar în filme!
18 Feb 2017   •   16:20

Josh Cyganik era în timpul serviciului atunci când a asistat la scena cu pricina. Efectiv a văzut cum doi puștani încep să râdă de casa învechită a omului, chiar de față cu el. Glumele de genul „mai bine o arde și dărâmă vechitura asta” l-au făcut pe bâtrân să pună capul jos, rușinat de o asemenea situație.

Întâmplarea l-a făcut pe Josh să vrea să îndrepte lucrurile. Așa că a făcut tot ce a fost omenește posibil ca să renoveze casa bătrânului: s-a folosit de donațiile altor oameni curajoși și cu ajutorul unor voluntari, casa omului a fost renovată!

Vă imaginați bucuria de pe chipul bătrânului, pentru care zugrăvirea casei era deja doar un vis îndrăzneț! Josh nu a făcut doar o faptă bună, ci a dat tuturor un exemplu că puțină omenie nu strică niciodată, chiar dacă este vorba despre niște străini.

Iar povestea a făcut înconjurul lumii!

Sursă : a1.ro

×
Subiecte în articol: casa batran
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close