Antena 3 Externe Putin este pregătit să lucreze cu viitorul preşedinte american

Putin este pregătit să lucreze cu viitorul preşedinte american

de G.C.P    |    05 Sep 2012   •   15:50
Putin este pregătit să lucreze cu viitorul preşedinte american

Rusia este gata să colaboreze cu viitorul preşedinte al Statelor Unite, indiferent de persoana care va fi aleasă după scrutinul din noiembrie, a declarat Vladimir Putin, într-un interviu acordat postului RTTV.

Preşedintele rus a precizat că acest lucru se va întâmpla doar dacă, cel care va câştiga alegerile americane, îşi va manifesta dorinţa de a păstra relaţiile cordiale dintre cele două super-puteri.
"Oricine va fi alesul electoratului american, noi vom conlucra cu el. Dar vom lucra împreună efectiv atât cât partenerii noştri vor dori acest lucru" a adăugat Putin.

Liderul de la Kremlin a comentat, în linii mari, şansa candidatului republican, Mitt Romney, cu toate că acesta din urmă a avut unele remarci dure referitoare la Rusia şi la politica acestei ţări.
Romney a declarat la începutul acestui an, într-un interviu acordat CNN, că "Rusia reprezintă, din punct de vedere geopolitic, principalul duşman al Americii"

Alegerile prezidenţiale din Statele Unite ale Americii vor avea loc în data de 6 noiembrie 2012, şi îi va aduce faţă în faţă pe actualul lider de la Casa Albă, democratul Barack Obama şi pe reprezentantul Partidului Republican, Mitt Romney.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close