Antena 3 CNN Externe Putin face repetiții pentru parada de câștigare a războiului. Radu Tudor: "Va marca un nou moment fals și de manipulare pentru opinia publică din Rusia"

Putin face repetiții pentru parada de câștigare a războiului. Radu Tudor: "Va marca un nou moment fals și de manipulare pentru opinia publică din Rusia"

Armata Rusiei a făcut repetiții pentru parada de ziua victoriei. Putin e sigur că până la 9 mai va cuceri Ucraina și armata sa va defila victorioasă.

Putin face repetiții pentru parada de câștigare a războiului. Radu Tudor: "Va marca un nou moment fals și de manipulare pentru opinia publică din Rusia"
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    18 Apr 2022   •   16:24

Analistul militar și realizatorul TV, Radu Tudor, a comentat, astăzi, imaginile, la Antena 3.

"Este un mesaj de tip Orwellia: noi vom câștiga și vom anunță victoria pe 9 mai. Și când te uiți pe hartă vezi că nici măcar Mariupolul nu au reușit să îl cucerească. Acolo bătăliile sunt infernale, pe mai multe planuri. Ceea ce observăm în momentul de față este un eșec militar de proporții al Rusiei, sub conducerea lui Vladimir Putin. Așadar, această paradă va marca un nou moment fals și de manipulare pentru opinia publică din Rusia.

Dacă Vladimir Putin este în lumea lui și crede că va câștiga acest război, ar fi cea mai bună veste ca pe data de 9 să ne anunțe că l-a încheiat. Și să nu mai vedem bombardamente, civili omorâți, genocidul rusesc din Ucraina. Apoi vom vedea cum e cu statutul lui de criminal de război, dacă va mai părăsi vreodată teritoriul Federației Ruse, dacă ar putea să fie reținut și judecat într-o altă țară.

Putin nu mai este un om rațional, este undeva într-o bulă și gândește războaie și victorii care sunt absolut iluzorii pentru orice om rațional, dar nu pentru Vladimir Putin. Avem, din păcate, mesajul că, cel puțin trei săptămâni de acum încolo, vor continua bombardamentele până la data de 9 mai" a spus Radu Tudor, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: parada Putin razboi Ucraina radu tudor
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close