Antena 3 CNN Externe Tensiuni puternice în Europa. Vladimir Putin a anulat o întrevedere importantă cu președintele Franței

Tensiuni puternice în Europa. Vladimir Putin a anulat o întrevedere importantă cu președintele Franței

Tensiuni puternice în Europa. Vladimir Putin a anulat o întrevedere importantă cu președintele Franței
11 Oct 2016   •   13:11

UPDATE: Preşedintele rus Vladimir Putin nu va efectua o vizită la Paris săptămâna viitoare şi nici nu se va întâlni cu omologii francez şi german pentru discuţii separate pe tema crizei din Siria, a anunţat marţi purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, informează Reuters.

'Preşedintele a luat decizia de a-şi anula vizita. Preşedintele a menţionat că este gata să viziteze Parisul într-un moment convenabil pentru (preşedintele francez Francois) Hollande. Vom aştepta ca acest moment convenabil să apară', a declarat Peskov într-o conferinţă audio cu ziariştii.

----------------------------

Președintele Rusiei Vladimir Putin a amânat vizita programată pentru data de 19 octombrie, în Franța, pe fondul disputelor stârnite pe tema Siriei.

Vladimir Putin avea programată o vizită în Franța la data de 19 octombrie, când trebuia să participe și la inaugurarea unei biserici ortodoxe, conform BBC.

Președintele Franței Francois Hollande a sugerat, luni, că Rusia ar putea fi acuzată de crime de război în Siria, din cauza bombardamentelor din Aleppo, al doilea cel mai mare oraș din Siria.

Informația nu a fost confirmată oficială de la Kremlin.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close