Antena 3 Externe Putin îi bate pe americani cu propriile declaraţii! "Singuri au recunoscut statul Kosovo. Care este diferenţa în Crimeea?"

Putin îi bate pe americani cu propriile declaraţii! "Singuri au recunoscut statul Kosovo. Care este diferenţa în Crimeea?"

de G.C.P    |    18 Mar 2014   •   14:26
Putin îi bate pe americani cu propriile declaraţii! "Singuri au recunoscut statul Kosovo. Care este diferenţa în Crimeea?"

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a comentat argumentele Occidentului cu privire la recunoaşterea statului Kosovo şi nerecunoaşterea independenţei Crimeii.

"Singuri au scris, iar acum sunt indignaţi de asta", a declarat în plenul Dumei de Stat liderul de la Kremlin.

Putin a citat paragrafe din declaraţia adoptată de SUA faţă de situaţia din Kosovo. Documentul recunoştea atunci că declaraţiile de independenţă pot încălca legislaţia internă a ţărilor, însă asta nu înseamna că are loc o încălcare a dreptului internaţional.

"Singuri au scris asta, au trâmbiţat în toată lumea, i-au forţat pe toţi să recunoască independenţa faţă de Serbia, iar acum sunt indignaţi. De ce?!", s-a întrebat retoric preşedintele rus.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close