Antena 3 CNN Externe Putin a anunțat începutul unei noi ere în istoria lumii

Putin a anunțat începutul unei noi ere în istoria lumii

Vladimir Putin a anunțat începutul unei noi era în istoria lumii, unde ”doar statele cu adevărat suverane” pot prezenta o dinamică ridicată de creștere.

Putin a anunțat începutul unei noi ere în istoria lumii
Sursa foto: hepta
de Alexandra Ionescu    |    20 Iul 2022   •   20:23

”Istoria mondială trece într-o nouă etapă, în care doar statele cu adevărat suverane pot prezenta o dinamică ridicată de creștere”. Așa a afirmat președintele rus Vladimir Putin, la forumul ”Idei puternice pentru noul timp”.

"Oricât de mult s-ar strădui elitele occidentale și așa-zisele supranaționale să păstreze ordinea existentă a lucrurilor, urmează o nouă eră, o nouă etapă în istoria lumii.

Și numai statele cu adevărat suverane pot asigura o dinamică ridicată de creștere, să devină un exemplu pentru altele în standarde și calitatea vieții, protecția valorilor tradiționale și a idealurilor umaniste înalte, modele de dezvoltare în care o persoană devine nu un mijloc, ci cel mai înalt scop”, crede liderul rus.

Putin a atras atenția că acum ”transformările cu adevărat revoluționare capătă din ce în ce mai mult avânt și putere”.

”Aceste schimbări grandioase, desigur, sunt ireversibile. Și atât la nivel național, cât și la nivel global, se dezvoltă bazele și principiile unei ordini mondiale armonioase, mai echitabile, orientate social și sigur, o alternativă la cea existentă, care prin natura sa, desigur, devine o frână în dezvoltarea civilizației”, a spus el, potrivit Tass.

 

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin Rusia razboi Ucraina
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close