Antena 3 CNN Externe Putin sfidează problemele de sănătate. Preşedintele rus va face din nou scufundări la mare adâncime

Putin sfidează problemele de sănătate. Preşedintele rus va face din nou scufundări la mare adâncime

Putin sfidează problemele de sănătate. Preşedintele rus va face din nou scufundări la mare adâncime
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.Z.    |    28 Ian 2013   •   10:56

Preşedintele rus Vladimir Putin se pregăteşte să plece la sfârşitul lunii ianuarie în Antarctica, în ciuda zvonurilor apărute despre problemele sale de sănătate, în special a durerilor de spate, informează luni cotidianul rus Izvestia, potrivit Agerpres.

După cum a declarat şi purtătorul său de cuvânt Dmitri Peskov, Putin intenţionează să joace în continuare hochei, iar în vară va face din nou câteva scufundări la mare adâncime, în prezenţa camerelor de filmat.

În acest fel, administraţia prezidenţială de la Moscova încearcă să reşapeze imaginea de lider forte al şefului de stat rus, comentează presa.

O altă sursă de la Kremlin a informat cotidianul rus cu privire la intenţia preşedintelui de a face o vizită la o staţie de cercetare rusă din Antarctica.

În acest context, ziarul aminteşte că, în septembrie 2012, Vladimir Putin a acceptat oferta omologului chilian Sebastian Pinera de a efectua o vizită comună la staţiile Rusiei şi Chile de la Polul Sud al Pământului, vizită despre care se vorbea la vremea respectivă că ar putea avea loc la sfârşitul lunii ianuarie anul acesta.

În opinia preşedintelui Fondului pentru politici eficiente din Moscova, Gleb Pavlovski, principalul hobby al lui Putin este de a arăta lumii întregi că este într-o formă fizică bună.




×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close