Antena 3 CNN Externe Q&A. Avocata Alinei Bica: Este încă în stare de şoc şi nu are nicio explicaţie pentru ce i se întâmplă

Q&A. Avocata Alinei Bica: Este încă în stare de şoc şi nu are nicio explicaţie pentru ce i se întâmplă

Q&A. Avocata Alinei Bica: Este încă în stare de şoc şi nu are nicio explicaţie pentru ce i se întâmplă
10 Ian 2015   •   23:31
Alina Bica este nevinovată şi nu există probe pentru a dovedi contrariul- susţine avocata fostei şefe DIICOT. Laura Voicu spune că Alina Bica este în stare de şoc şi nu găseşte nicio explicaţie raţională pentru ceea ce i se întâmplă. 
 
Avocata fostei şefe DIICOT a vorbit la Q&A despre dosarul despăgubirilor din cadrul ANRP în care Alina Bica este arestată pentru abuz în serviciu, dar şi despre relaţia cu Elena Udrea.
 
Avocata Alinei Bica spune că dosarul în care fosta şefă DIICOT este acuzată de abuz în serviciu, dare şi luare de mită nu este complet şi probele nu îi dovedesc vinovăţia.
 
Avocata Alinei Bica mai spune că relaţia de prietenie a acesteia cu Elena Udrea era cunoscută chiar şi de premierul Victor Ponta încă de la preluarea şefiei DIICOT.
 
Fosta şefă DIICOT este în arest preventiv din noiembrie anul trecut într-un dosar de corupţie. Alina Bica este cercetată pentru abuz în serviciu, după despăgubirea acordată pentru un teren supraevaluat din Capitală de o comisie de la ANRP din care a făcut parte. Dosarul Alinei Bica a fost trimis în judecată la Înalta Curtea de Casaţie şi Justiţie.
 

×
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close