Antena 3 CNN Externe Radu Tudor, despre atacul armat din Las Vegas: „Este un coșmar”

Radu Tudor, despre atacul armat din Las Vegas: „Este un coșmar”

Radu Tudor, despre atacul armat din Las Vegas: „Este un coșmar”
Sursa foto: Foto: Antena 3.ro
02 Oct 2017   •   10:22

Radu Tudor a vorbit despre atacul armat din Las Vegas și spune că actul va putea fi analizat după ce vor exista toate datele necesare despre acesta. Jurnalistul mai menționează și faptul că Las Vegas este „un paradis turistic”, iar în astfel de zone, măsurile de securitate nu sunt foarte sporite.

„Deocamdată, nu putem analiza originea acestui atac oribil, dacă este vorba de un atac terorist sau dacă e vorba de un bolnav psihic. Dacă atacatorul nu e prins și nu e anihilat urgent, el în continuare poate să omoare oameni. Trebuie să anunțăm că și aeroportul din Las Vegas a fost închis. Las Vegas e un paradis turistic, iar orice eveniment de genul acesta este un coșmar. În astfel de zone, măsurile de securitate sunt mult mai relaxate pentru a nu deranja turiștii, pentru a face atmosfera mai caldă”, a precizat Radu Tudor.

Citește și: Focuri de armă în Las Vegas! Imagini șocante cu oameni fugind, pe fundalul zgomotelor produse de o armă automată

Cel puțin doi oameni au murit, iar alți 70 au fost răniți, în urma unui atac armat în Las Vegas. Incidentul a avut loc la Festivalul de muzică country Route91Harvest.

 

×
Subiecte în articol: radu tudor atac armat Las Vegas
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close