Antena 3 Externe Radu Tudor, despre situaţia din estul Ucrainei: Avem de-a face cu un război nedeclarat între două state

Radu Tudor, despre situaţia din estul Ucrainei: Avem de-a face cu un război nedeclarat între două state

28 Aug 2014   •   14:18

Estul Ucrainei a devenit o zonă de dominaţie rusească, încălcându-se toate regulile dreptului internaţional, a afirmat realizatorul "Punctul de Întâlnire", Radu Tudor, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, comentând astfel declaraţia liderului de la Kiev privind "invazia rusă nedisimulată".

"Avem de-a face cu un război nedeclarat între două state, deşi se invocă faptul că este vorba despre o minoritate din estul Ucrainei. Acei separatişti sunt sprijiniţi militar, financiar şi logistic de Federaţia Rusă". a declarat Radu Tudor, la Antena 3.

Preşedintele ucrainean, Petro Poroşenko, a declarat joi, într-un mesaj televizat, că şi-a anulat vizita în Turcia din cauza "intruziunii trupelor ruse" în Ucraina, unde situaţia se "deteriorează rapid".

Poroşenko a adăugat că a convocat o reuniune de urgenţă a Consiliului Naţional de Securitate şi Apărare, pentru a elabora un plan de acţiune.

×

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close