Antena 3 CNN Externe Radu Tudor, după atentatul de la Londra: Cum, intervenție pe asfalt?! #NUPROSTIEI

Radu Tudor, după atentatul de la Londra: Cum, intervenție pe asfalt?! #NUPROSTIEI

Radu Tudor, după atentatul de la Londra: Cum, intervenție pe asfalt?! #NUPROSTIEI
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Mar 2017   •   10:26

Noul atentat terorist din Marea Britanie aduce in discutie un aspect esential dezbatut si in Romania : interventia medicala in situatii de urgenta.

Din imagini, vedem foarte limpede ca la Londra, ranitii in atentat au fost resuscitati pe asfalt. La fel s-a intamplat si in alte atentate, de la Bruxelles, Paris sau Nisa.

In urma tragediei de la Colectiv, una din temele diversioniste si irationale dezbatute de unii rataciti a fost aceea privind resuscitarea celor salvati direct pe asfalt.

In mod evident, pentru cei care poseda un creier functional, se stie de zeci de ani ca unui pacient aflat in stare extrem de grava (ars, impuscat, lovit de masina) interventia medicala se face pe loc, indiferent de locul in care se afla.

Orice miscare neprevazuta poate produce leziuni care sa-i puna in pericol viata, daca nu este mai intai evaluat medical si nu-i sunt acordate ingrijiri in primele secunde.

Dezbaterea bolnava petrecuta la noi dupa Colectiv a fost dusa si de persoane cu un dezechilibru cert, care au facut veritabile crize de nervi in public pentru ca personalul SMURD si cel al Ambulantei, sosit cu 57 (!) de autospeciale in mai putin de 15 min de la tragedie, a acordat primul ajutor pe asfalt, unde erau intinsi multi raniti.

Ei au folosit aceasta diversiune in special pentru a-l ataca pe Raed Arafat in scopul distrugerii SMURD, in scopul privatizarii in beneficiul unor golani politici.

Asadar, o campanie #NUPROSTIEI pare sa fie mai mult decat necesara si in Romania, dupa imaginile din Londra, scrie Radu Tudor pe blog-ul său.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close