Antena 3 Externe Radu Tudor: Un pericol imens pândește UE și NATO

Radu Tudor: Un pericol imens pândește UE și NATO

10 Feb 2017   •   16:24
Radu Tudor: Un pericol imens pândește UE și NATO

Un imens pericol ne paste in Europa civilizata, scrie Radu Tudor pe blog-ul său.

Cel al unei instabilitati accentuate in tari ce au devenit tinta pentru Federatia Rusa.

Distrugerea solidaritatii aliate in UE si NATO a devenit un obiectiv prioritar pentru serviciile secrete de la Moscova, dupa ce Rusia a fost izolata pe plan international si supusa sanctiunilor in urma agresiunilor militare din Georgia si Ucraina, dar si anexarii ilegale a unui teritoriu – Pensinsula Crimeea – apartinand unui stat independent recunoscut de ONU in granitele sale de peste 20 de ani – Ucraina.

Stirile care vin din Occident sunt ingrijoratoare si ele se cumuleaza cu informatii si analize facute de serviciile de informatii romanesti. Pe fondul unor tensiuni si miscari cat se poate de firesti in democratiile europene, serviciile secrete rusesti, sub comanda si controlul total al lui Vladimir Putin, ar putea incearca sa destabilizeze situatia interna din statele tinta. Cele mai vizate sunt tarile din Flancul Estic al NATO, in special Polonia si Romania, ce au puternice ancore occidentale si un parteneriat strategic elaborat in plan militar si de securitate cu SUA, fapt care deranjeaza serios administratia de tip sovietic de la Kremlin.

”TREBUIE SA PRECIZEZ CAT SE POATE DE CLAR CA ACESTE AVERTISMENTE IN LEGATURA CU INFILTRARILE RUSESTI PENTRU DESTABILIZARE NU TREBUIE SPECULATE SUB NICI O FORMA IN SENSUL BLAMARII CELOR CARE PROTESTEAZA IN ROMANIA. LA UNISON, TOTI POLITICIENII SI SOCIETATEA CIVILA SPUN CA ACESTA E UN DREPT FUNDAMENTAL, CAPATAT CU SACRIFICII IMENSE LA CADEREA COMUNISMULUI” subliniază Radu Tudor.

Mai multe, AICI

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close