Antena 3 CNN Externe Primele rămășițe umane găsite la locul prăbușirii avionului cu 132 de persoane la bord, în China

Primele rămășițe umane găsite la locul prăbușirii avionului cu 132 de persoane la bord, în China

Echipele de intervenție din China au găsit rămășițe umane la locul unde un avion cu 132 de oameni la bord s-a prăbușit în munți.

Primele rămășițe umane găsite la locul prăbușirii avionului cu 132 de persoane la bord, în China
Sursa foto: CNN
de Mia Lungu    |    24 Mar 2022   •   11:43

Autoritățile nu au comunicat încă numărul victimelor, dar până acum nu a existat niciun indiciu că vreuna dintre cele 132 de persoane de la bord ar fi supraviețuit, scrie BBC.

Investigatorii încă nu știu de ce avionul a intrat dintr-o dată într-un picaj aproape vertical, luni, în sudul Chinei. Dar recuperarea înregistratorului vocal din cabina de pilotaj, intact, le dă speranțe că vor găsi indicii.

Cutia neagră a fost găsită deteriorată la exterior, dar înregistrările sale interne par să fie în regulă, au spus oficialii. Aceasta a fost trimisă la Beijing pentru ca datele sale să fie analizate.

Echipele de căutare au găsit ieri prima dintre cutiile negre cruciale în circumstanțe dificile. Ploile abundente au inundat peisajul abrupt și accidentat al locului accidentului din Wuzhou, îngreunând eforturile pentru sute de salvatori și voluntari, care au găsit până acum și bucăți împrăștiate din aeronavă și resturi carbonizate ale bunurilor personale.

Un avion cu 132 de persoane la bord s-a prăbușit în China

Boeing-ul 737 se deplasa, luni, de la Kunming la Guangzhou, iar imediat după ce s-a prăbușit a izbucnit un incendiu în munți.

Postul de televiziune CCTV a declarat că accidentul a avut loc în apropierea orașului Wuzhou, în Teng.

Localnicii spun că au văzut o coloană uriașă de fum în mijlocul unei zone împădurite.

×
Subiecte în articol: ramasite locul prăbușirii avion China
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close