Antena 3 CNN Externe Răsturnare de situație în alegerile din SUA: Hillary Clinton, dispusă să lucreze alături de Donald Trump

Răsturnare de situație în alegerile din SUA: Hillary Clinton, dispusă să lucreze alături de Donald Trump

Răsturnare de situație în alegerile din SUA: Hillary Clinton, dispusă să lucreze alături de Donald Trump
09 Noi 2016   •   22:21

Candidata democrată și-a acceptat înfrângerea și și-a exprimat speranța că Donald Trump va fi un președinte bun pentru America.

"Noaptea trecută [marţi noaptea] l-am felicitat pe Donald Trump şi m-am oferit să lucrez cu el în numele ţării noastre. Sper că el va fi un preşedinte de succes pentru toţi americanii. Acesta nu este rezultatul pe care l-am dorit şi pentru care am muncit din greu şi îmi pare rău că nu am câştigat aceste alegeri pentru valorile pe care le împărtăşim şi viziunea pe care o avem pentru ţara noastră. Doresc să vă amintiţi asta: campania noastră nu a fost niciodată despre o persoană şi nici măcar despre un scrutin. Ea a fost despre ţara pe care o iubim şi despre construirea unei Americi care este plină de speranţă, incluzivă şi generoasă'', a menţionat politiciana democrată", se arată în mesajul postat de Hillary Clinton, pe o rețea de socializare.

×
Subiecte în articol: Hillary Clinton Donald Trump Alegeri SUA
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close