Antena 3 CNN Externe Răsturnare de situație în Germania, după atacul de la Berlin: "Nu am prins omul care trebuie"

Răsturnare de situație în Germania, după atacul de la Berlin: "Nu am prins omul care trebuie"

Răsturnare de situație în Germania, după atacul de la Berlin: "Nu am prins omul care trebuie"
20 Dec 2016   •   14:38

Poliţia germană consideră că bărbatul din Pakistan care a fost arestat ca suspect în atacul cu camionul de la un târg de Crăciun din Berlin, soldat cu 12 morţi, nu ar fi adevăratul autor, relatează cotidianul Die Welt, citând surse din cadrul securităţii, potrivit Reuters.

"N-am prins omul care trebuie", a spus un oficial din cadrul poliţiei. "Prin urmare, avem o nouă situaţie. Adevăratul atacator este în continuare înarmat, este în libertate şi poate face noi victime", a spus sursa citată de Die Welt.

Ministrul german de Interne anunțat că polițiștii berlinezi urmăresc încă din seara atacului mai multe piste de anchetă.

Thomas de Maiziere a făcut declarațiile la scurt timp după ce Parchetul federal a anunțat eliberarea cetățeanului pakistanez care fusese reținut în calitate de principal suspect după atacul de luni seara.

Oficialul a mai anunțat că nu știe, deocamdată, câți cetățeni străini au murit în atentat, precizând că printre victime nu sunt copii.

Thomas de Maiziere a mai spus că, în continuare, este dincolo de orice dubiu faptul că incidentul din Berlin a fost un atac, dar că motivația pentru acest act rămâne neclară.

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: raniti morti camion Germania Berlin atacator atac
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close