Antena 3 CNN Externe Povestea raței care a participat la maratonul din New York

Povestea raței care a participat la maratonul din New York

Anul acesta, la celebrul maraton al orașului New York au venit zeci de mii de alergători din întreaga lume precum și o rață cu totul specială.

Povestea raței care a participat la maratonul din New York
Sursa foto: Instagram/seducktive
de Alexandra Ionescu    |    09 Noi 2021   •   22:12

Wrinkle the Travelling Duck (n.r. Rața călătoare), așa cum este cunoscută pe TikTok, și-a făcut drum în inimile a milioane de oameni când a participat la o porțiune a maratonului, care a avut loc duminică în New York.

Într-un videoclip care a fost vizualizat de peste  3,4 milioane de ori, rățușca poate fi văzută alergând (mai legănat, ce-i drept) alături de ceilalți participanți, în timp ce stăpânii o încurajează de pe margine.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Wrinkle ? 宙紋✨ (@seducktive)

Wrinkle nu este o înaripată obișnuită, ci extrem de ”la modă”, deoarece poartă o pereche de dresuri personalizate.

Cu aproape 600.000 de urmăritori, mulți câștigați în ultimele zile, pagina TikTok a lui Wrinkle este plină de videoclipuri care o arată făcând băi, sărind în frunze căzute, furând pantofi și, bineînțeles, pregătindu-se pentru maraton, alergând prin casă.

Deoarece ea nu intrase oficial în cursă și nici nu plătise taxa de înscriere, se poate presupune că Wrinkle nu a finalizat întregul curs sau nu și-a înregistrat timpul - spre marea ușurare a primilor clasați.

Maratonul de la New York a fost anulat în 2020 din cauza pandemiei de COVID-19, iar anul acesta, alergătorii și susținătorii lor s-au înghesuit la cea de-a 50-a aniversare a evenimentului.

×
Subiecte în articol: rata SUA maraton New York
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close