Antena 3 CNN Externe Râul care a "devorat" peste o sută de suflete. Tragedia din India a şocat întreaga lume

Râul care a "devorat" peste o sută de suflete. Tragedia din India a şocat întreaga lume

Râul care a "devorat" peste o sută de suflete. Tragedia din India a şocat întreaga lume
Sursa foto: Foto: Agerpres
01 Mai 2012   •   07:32

Peste o sută de persoane au murit după ce un feribot cu aproape 300 de oameni la bord s-a scufundat pe un râu din nord-estul Indiei. O parte dintre victime au fost salvate la timp, însă şi acum mai sunt căutate peste o sută de persoane. Feribotul, care transporta în majoritate femei şi copii, s-a rupt în două din cauza unei furtuni puternice.

Sute de oameni au luptat cu vântul puternic şi furtuni devastatoare în căutarea posibililor supravieţuitori, după ce un feribot supraîncărcat s-a scufundat în apele unuia dintre cele mai mari râuri din India. Autorităţile au găsit, până la acest moment, peste o sută de cadavre. Localnicii au fost primii care au sărit în ajutorul pasagerilor şi au reuşit să salveze în jur de 100 de persoane.

Feribotul avea o capacitate de o sută de persoane, însă transporta în jur de 300, în majoritate femei şi copii. Operaţiunile de salvare au fost întrerupte pe timpul nopţii şi vor începe din nou în această dimineaţă.

Un accident similar a avut loc în India în octombrie 2010, când 80 de pelerini musulmani au murit, după ce nava supraîncărcată de pasageri s-a scufundat în Bengalul de Vest.


×
Subiecte în articol: tragedie India feribot
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close