Antena 3 CNN Externe Războiul ar fi trebuit să dureze 15 zile | Documente secrete ale ruşilor, făcute publice de armata ucraineană

Războiul ar fi trebuit să dureze 15 zile | Documente secrete ale ruşilor, făcute publice de armata ucraineană

Armata ucraineană a ajuns să aibă acces la unele documente secrete de planificare ale unei unități din grupul tactic al Brigăzii 810 a Flotei rusești din Marea Neagră care arată că misiunea militarilor ruși trebuie să dureze 15 zile.

Războiul ar fi trebuit să dureze 15 zile | Documente secrete ale ruşilor, făcute publice de armata ucraineană
Sursa foto: colaj DPA Images / Diego Herrera/Facebook
de Georgiana Adam    |    03 Mar 2022   •   09:41

Mai exact, ordinele de invazie au fost aprobate de 18 ianuarie 2022, iar intervalul în care ar fi urmat să se desfăşoare conflictul este 20 februarie – 6 martie, potrivit agenției ucrainene Unian.net.

Acest lucru a fost raportat de grupul operațional-tactic "Vostok" pe Facebook.

Printre documentele capturate sunt hărți și misiunea de luptă, tabele cu indicative de apel și semnale de control, lista de personal.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Unitatea rusească urma să acționeze alături de regimentul 177 al Flotei Mării Negre cu misiunea de a prelua controlul asupra Melitopol.

"Când mai auziți odată că unul dintre prizonieri spune că a venit să studieze și s-a rătăcit, să nu-l credeți! Ei ştiau, au planificat și pregătit cu atenție. 

Și mai spunem un lucru invadatorilor ruși: lăsați aici echipamentele și documentele secrete, ele vor fi necesare, în primul rând pentru apărătorii noștri și, în al doilea rând, pentru (Tribunalul internațional) de la Haga", au spus prezentanţi ai armatei ucrainene, potrivit presei ucrainene.

⚡ ВАЖЛИВО #StopRussia Завдяки успішним діям одного з підрозділів ЗСУ російські окупанти втрачають не тільки техніку...

Publicată de Оперативно-тактичне угруповання "Схід" pe Miercuri, 2 martie 2022


 

×
Subiecte în articol: Război Ucraina Rusia documente secrete
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close