Antena 3 CNN Externe Cum s-au răzbunat doi turiști nemulțumiți de vila închiriată pentru vacanță. Paguba cu care s-a ales proprietarul

Cum s-au răzbunat doi turiști nemulțumiți de vila închiriată pentru vacanță. Paguba cu care s-a ales proprietarul

Nemulțumiți de cazarea pe care au rezervat-o pentru vacanța lor, doi turiști au pus la cale un plan uluitor pentru a se răzbuna pe proprietar.

Cum s-au răzbunat doi turiști nemulțumiți de vila închiriată pentru vacanță. Paguba cu care s-a ales proprietarul
Sursa foto: Pixabay
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Apr 2023   •   23:44

Cei doi turiști chinezi, care formau un cuplu, au închiriat o vilă din Seul, Coreea de Sud, pentru 25 de zile, însă au realizat abia după ce au plătit că aceasta nu se afla în centrul orașului, ci la periferie.

Deși au încercat să anuleze rezervarea, proprietarul le-a respins solicitarea, iar cei doi au decis să se răzbune.

Astfel, pe parcursul celor 25 de zile, turiștii au avut grijă să aprindă luminile, să lase deschise robinetele de apă și ferestrele, dar și să pornească gazele.

Mai mult, cei doi au părăsit cazarea închiriată și s-au întors doar de cinci ori în 25 de zile, timp în care apa, gazele și energia electrică au rămas pornite și au fost consumate inutil.

Citește și: "Vrea să arunce totul în aer". Cum a încercat o tânără să-și împiedice iubitul să meargă la un meci de fotbal, în Franța

Proprietarul casei a fost contactat, în final, de compania de gaz, care a sesizat o creștere considerabilă a consumului, iar când a mers să verifice cazarea, a descoperit că ferestrele erau deschise, iar gazul era pornit.

În plus, bărbatul a trebuit să achite o factură de 116 dolari la apă și electricitate, o factură de gaz de 730 de dolari, dar și 728 de dolari pentru alte cheltuieli, potrivit The Independent.

 

 

×
Subiecte în articol: turisti Coreea de Sud razbunare cazare
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close