Antena 3 Externe Răzbunarea orașului Manchester! Nimeni nu vrea să se ocupe de trupul lui Salman Abedi. ”Se face tot posibilul să nu poată fi îngropat sau incinerat”

Răzbunarea orașului Manchester! Nimeni nu vrea să se ocupe de trupul lui Salman Abedi. ”Se face tot posibilul să nu poată fi îngropat sau incinerat”

31 Mai 2017   •   21:15
Răzbunarea orașului Manchester! Nimeni nu vrea să se ocupe de trupul lui Salman Abedi. ”Se face tot posibilul să nu poată fi îngropat sau incinerat”

Autoritățile locale și companiile de pompe funebre din Manchester refuză să se ocupe de cadavrul lui Salman Abedi, care este în prezent ținut într-o morgă în afara orașului.

Surse citate de Daily Mail au declarat că autoritățile vor face tot ce stă în puterea lor pentru a-l împiedica să fie incinerat sau îngropat undeva în oraș.

Decizia vine la doar câteva săptămâni după ce autoritățile din Marea Britanie au refuzat să se ocupe de rămășițele ucigașului Moor Ian Brady, care dorea ca cenușa lui să fie împrăștiată în orașul său de origine Glasgow.

"La fel ca la Ian Brady, se face tot posibilul ca Abedi să nu poată fi îngropat sau incinerată în Manchester", susțin sursele citate.

Trupul lui Abedi este considerat a fi proprietatea medicului legist. Mai mult, trupul acestuia nu a fost ținut niciodată în același loc cu trupurile celor 22 de victime ale sale.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close