Antena 3 CNN Externe Reacția ambasadorului României la Londra, după ce Jeremy Clarkson a ironizat românii

Reacția ambasadorului României la Londra, după ce Jeremy Clarkson a ironizat românii

Reacția ambasadorului României la Londra, după ce Jeremy Clarkson a ironizat românii
Sursa foto: Foto: Facebook / Dan Mihalache
04 Dec 2016   •   10:28

Dan Mihalache, ambasadorul României la Londra, i-a răspuns lui Jeremy Clarkson care s-a grăbit să jignească poporul român.

Producătorul TV a spus pe post că le dă românilor „demnitate” și „locuri de muncă”, iar Mihalache a sărit în apărarea cetățenilor români.

Ambasadorul României la Londra l-a acuzat pe Clarkson că recurge la „stereotipuri fascistoide, din dorința de a obține audiență” și a anunțat că va trimite o scrisoare de protest postului de televiziune.

„Un nou caz al unui individ care recurge la stereotipuri fascistoide, din dorinta de a obtine audienta. Se pare că Jeremy Clarkson nu a învățat nimic din anul pe care l-a petrecut pe tușă și revine în forță cu același comportament. Pentru unii experiența nu echivalează cu acumularea de înțelepciune. Dar, dacă putem să înțelegem frustrările personale ale unora, nu mai putem înțelege când astfel de comportamente sunt tolerate de redactori și de public. Este regretabil că astfel de derapaje continuă să apară în spațiul mediatic din Marea Britanie, cu atât mai mult cu cât relația reală dintre cele două state este de bună cooperare, inclusiv pentru prevenirea și combaterea sclaviei moderne. Ambasada României la Londra va trimite o scrisoare de protest postului de televiziune”, a scris ambasadorul Mihalache pe pagina sa de Facebook.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close