Antena 3 CNN Externe Reacția deținuților când l-au văzut printre ei pe teroristul de la Barcelona: „Când te prindem prin curte, o să te...”

Reacția deținuților când l-au văzut printre ei pe teroristul de la Barcelona: „Când te prindem prin curte, o să te...”

Reacția deținuților când l-au văzut printre ei pe teroristul de la Barcelona: „Când te prindem prin curte, o să te...”
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Aug 2017   •   14:51

Driss Oukabir, unul dintre suspecții atentatului terorist din Barcelona arestat de poliția catalană, a fost dus la închisoare, unde a fost întâmpinat cu ură, amenințări și dezgust. Deținuții penitenciarului s-au făcut înțeleși când i-au spus teroristului ce viață va duce printre ei, scrie click.ro.

Îmbrăcat în hainele de acum cinci zile și vizibil speriat, Oukabir a fost transferat în penitenciarul de maximă securitate din Madrid, după ce a depus mărturie în fața unui judecător, în legătură cu participarea sa la atacurile din Barcelona și Cambrils. Deținuții au reacționat ca atare la aflarea numelui acestuia și la faptele sale.

„O să te rupem în două când te prindem prin curte”, i-au strigat deținuții, potrivit unor surse judiciare din interiorul penitenciarului.

Oukabir este cercetat pentru infiltrare în organizații teroriste, crime și rănirea a zeci de persoane. Driss Oukabir este un tânăr de origine marocană, de aproximativ 28 de ani, care locuia în orașul Ripoll, situat la 80 de kilometri de Barcelona. 

 

×
Subiecte în articol: atac terorist atentat terorist terorist
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close