Antena 3 CNN Externe Reacţia lui Ponta la declaraţia lui Băsescu: Mi-e indiferent. Să fie sănătos preşedintele!

Reacţia lui Ponta la declaraţia lui Băsescu: Mi-e indiferent. Să fie sănătos preşedintele!

Reacţia lui Ponta la declaraţia lui Băsescu: Mi-e indiferent. Să fie sănătos preşedintele!
22 Iul 2013   •   20:51

Premierul Victor Ponta, aflat în vizită de lucru în Spania, afirmă că nu doreşte să comenteze în niciun fel ultimele declaraţii ale preşedintelui Traian Băsescu, deoarece îi este indiferent ce anume a spus şeful statului, adăugând : "Să fie sănătos preşedintele!"

 "Nu comentez în niciun fel, mi-e indiferent ce a zis preşedintele. Să fie sănătos preşedintele!", a răspuns Ponta la insistenţele presei de a comenta declaraţiile preşedintelui.
   
Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, luni, că va lua în 23 august o decizie definitivă privind numirea lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor, explicând că lipsa sa de încredere în Ovidiu Silaghi este urmare a performanţei acestuia la Ministerul Transporturilor, când nu s-a evidenţiat cu nimic, a fost "un fel de apă sfinţită", adică nici nu a mişcat ceva, nici nu s-a opus la ceva.
   
El a mai afirmat că anunţul Guvernului că trebuie aşteptat avizul Consiliului Concurenţei pentru semnarea contractului de privatizare a CFR Marfă este o "intoxicare şi o minciună".
   

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close