Antena 3 Externe Reacţia premierului malaysian: "Este o zi tragică a unui an deja aflat sub pecetea tragediei pentru Malaysia"

Reacţia premierului malaysian: "Este o zi tragică a unui an deja aflat sub pecetea tragediei pentru Malaysia"

de O.P.    |    18 Iul 2014   •   07:09
Reacţia premierului malaysian: "Este o zi tragică a unui an deja aflat sub pecetea tragediei pentru Malaysia"

Premierul malaysian, Najib Razak, s-a declarat vineri în "stare de şoc" după ce a aflat despre prăbuşirea unui avion al companiei Malaysia Airlines în Ucraina, la câteva luni după dispariţia zborului MH370 al aceleiaşi companii în Oceanul Indian. Luând cuvântul în cadrul unei conferinţe de presă, premierul Najib Razak, îmbrăcat în negru, a declarat: "Lumea este solidară în această durere. Este o zi tragică a unui an deja aflat sub pecetea tragediei pentru Malaysia".

Părinţi îndureraţi au început să se adune vineri dimineaţa pe aeroportul international din Kuala Lumpur, în aşteptarea noutăţilor.

"Traseul urmat de aparatul de zbor era declarat ca fiind sigură de către Organizaţia Mondială a Aviaţiei Civile, aceasta precizând că spaţiul aerian taversat de aeronavă nu era obiectul unei restricţii", a afirmat premierul.

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close