Antena 3 CNN Externe Reacţia uluitoare a unei tinere hărţuite pe stradă de garda de corp a unui politician. Vezi imagini cu circul ce a urmat

Reacţia uluitoare a unei tinere hărţuite pe stradă de garda de corp a unui politician. Vezi imagini cu circul ce a urmat

Reacţia uluitoare a unei tinere hărţuite pe stradă de garda de corp a unui politician. Vezi imagini cu circul ce a urmat
20 Mai 2015   •   12:46

O femeie din India a devenit eroina comunităţii sale după ce a luat atitudine faţă de gestul indiscret făcut la adresa sa de către garda de corp a unui politician, scrie The Independent, care citează The Hindustan Times.

Sakshi Pandey, o tânără în vâstă de 23 de ani din oraşul Agra, Uttar Pradesh, era pe scuter împreună cu sora sa, Jyoti, când un bărbat aflat într-un Mercedes a început să le facă semne obscene.

Furioasă, Sakshi l-a fotografiat pe hărţuitor, l-a abordat pe politicianul însoţit de acesta şi chiar s-a urcat pe capota maşinii, în semn de protest faţa de modul în care a fost tratată.

Pentru că nu era luată în seamă, ba chiar i-a fost smuls telefonul din mână şi zdrobit de asfalt, tânăra a smuls steagul arborat la maşină şi a spart parbrizul, oprind astfel traficul pe întreaga stradă.

Potrivit presei locale, politicianul, pe nume Abhinav Sharma, şi-a cerut scuze în numele gărzii sale de corp şi chiar i-a oferit tinerei o sumă de bani, în schimbul telefonului distrus.

El a adăugat că şi-a concediat garda de corp acuzată de hărţuire, însă a negat că bărbatul ar fi vinovat.



×
Subiecte în articol: India
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close