Reacţia uluitoare a unui bebeluş care gustă pentru prima oară îngheţată. Imaginile care au făcut înconjorul internetului (VIDEO)

22 Ian 2020   •   17:13
Reacţia uluitoare a unui bebeluş care gustă pentru prima oară îngheţată. Imaginile care au făcut înconjorul internetului (VIDEO) sursă foto: Twitter Dan Seiger

Chiar dacă este frig afară, reacția unui bebeluş care a gustat pentru prima oară înghețată a devenit virală la scurt timp. Reacţia sa hilară face acum înconjurul internetului.

Bebeluşul a fost filmat în timp ce apucă îngheţata cu ambele mâini şi cu greu îi dă drumul, la insistenţele amuzante ale părinţilor săi.

Mama micuței, Brittani Jernigan, a spus că rareori filmează momente de acest fel, neimaginându-și că aceasta va deveni virală în întreaga lume.

„Sincer, nu am idee de ce am filmat-o. De obicei nu fac asta. Soțul meu îi dădea câte puțin din înghețată și l-am auzit râzând. Așa că m-am gândit că ar trebui să înregistrez asta, și am făcut-o”, a povesit femeia pentru Today.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close