Antena 3 CNN Externe Reacția Rusiei după ce Kamila Valieva a fost prinsă dopată la JO Beijing: ”Speculații. Nu a fost suspendată”

Reacția Rusiei după ce Kamila Valieva a fost prinsă dopată la JO Beijing: ”Speculații. Nu a fost suspendată”

Rusia reacționează după scandalul momentului la Jocurile Olimpice de la Beijing. Kamila Valieva a fost prinsă dopată. Presa rusă afirmă că veștile sunt ”speculații”, iar purtătorul de cuvânt al Federației Ruse de Patinaj Artistic, Olga Ermolina a anunțat că sportiva nu a fost suspendată și va participa la proba individuală.

Reacția Rusiei după ce Kamila Valieva a fost prinsă dopată la JO Beijing: ”Speculații. Nu a fost suspendată”
Sursa foto: Twitter/ RMC Sport
de Cerasela Stafie    |    10 Feb 2022   •   10:43

TASS anunță că presa internațională ”a speculat” cu privire la rezltatul testului antidoping al patinatoarei Rusiei. Informația cu privire la această situație a făcut înconjurul lumii, iar surse din cadrul Jocurilor Olimpice de la Beijing au confirmat-o pentru mai multe publicații importante, precum Reuters sau CNN.

Valieva are 15 ani, este actuala campioană a Rusiei și a Europei. Ea este deținătoarea recordului pentru programele scurte ale femeilor, patinaj liber și scoruri totale.

Sportiva s-a prezentat la antrenamentele programate înainte de competițiile individuale la Jocurile Olimpice de iarnă din 2022 de la Beijing, iar purtătorul de cuvânt al Federației Ruse de Patinaj Artistic, Olga Ermolina, a declarat pentru TASS că nu a fost suspendată.

"Kamila Valieva nu a fost suspendată de la participarea la Jocurile Olimpice. Aşteptăm declaraţiile oficiale ale Comitetului Olimpic Internaţional", a spus Ermolina. „În ceea ce privește ceremonia de decernare a medaliilor în turneul pe echipe, CIO ar trebui să decidă și data”.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close