Antena 3 CNN Externe Reacția Vaticanului după masacrul de la Nisa. Condamnă orice manifestare de „nebunie ucigaşă, ură, terorism”

Reacția Vaticanului după masacrul de la Nisa. Condamnă orice manifestare de „nebunie ucigaşă, ură, terorism”

Reacția Vaticanului după masacrul de la Nisa. Condamnă orice manifestare de „nebunie ucigaşă, ură, terorism”
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    15 Iul 2016   •   17:26

Vaticanul urmărește cu o „enormă preocupare” derularea evenimentelor de la Nisa și condamnă la modul cel mai ferm atentatul soldat cu cel puțin 84 de morți în acest oraș din sudul Franței, relatează AFP, potrivit Agerpres.

„Am urmărit în această noapte cu o enormă preocupare teribilele vești de la Nisa”, a declarat purtătorul de cuvânt al Vaticanului, părintele Federico Lombardi într-un comunicat scris în limba franceză.

„Ne exprimăm din partea Papei Francisc preocuparea noastră și solidaritatea noastră cu suferințele victimelor și cu întregul popor francez, într-o zi care trebuia să fie o mare sărbătoare”, a continuat același purtător de cuvânt.

Condamnăm în modul cel mai absolut orice manifestare de 'nebunie' ucigașă, ură, terorism și orice atac împotriva păcii”, a subliniat părintele Lombardi.

Cel puțin 84 de persoane au fost ucise joi seara când un camion a intrat în mulțimea care asista la focurile de artificii pe esplanada din Nisa și zeci de alte persoane au fost rănite.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close