Antena 3 CNN Externe Record de infracţiuni. Un galez a reuşit să comită 342 de delicte

Record de infracţiuni. Un galez a reuşit să comită 342 de delicte

Record de infracţiuni. Un galez a reuşit să comită 342 de delicte
Sursa foto: Foto: Agerpres/Xinhua
13 Apr 2013   •   10:46

Un galez în vârstă de 58 de ani a fost condamnat de justiţia britanică la 18 luni de închisoare după ce a comis cel de-al 342-lea delict al său, conform unor surse concordante citate de AFP.
   
"Este unul dintre cazierele cele mai deprimante pe care mi-a fost dat să le văd de multă vreme", a declarat judecătorul tribunalului din Mold (nordul ţării Galilor) care a pronunţat joi condamnarea lui David Archer, conform unui site de Internet de informaţii judiciare, The law pages.
   
Această condamnare este cea de-a 342-a pentru David Archer, care a fost mai ales anchetat pentru 261 de furturi şi spargeri şi a petrecut 28 de ani în închisoare, conform presei britanice.
   
Bărbatul, care a început să fure din magazine la vârsta de zece ani, este acuzat de data aceasta că a furat o cutie destinată donaţiilor pentru anumite asociaţii de caritate din ţara Galilor.
   
David Archer, care a fost eliberat din închisoare acum o lună, a mai încălcat de asemenea interdicţia de a intra în aceste magazine care era valabilă din 2006.
   
"Aveţi un dosar îngrozitor şi sunteţi cunoscut pentru că vizaţi aceste magazine", a subliniat judecătorul.
   
Avocatul apărării a indicat că galezul a ieşit din închisoare fără bani şi că nu avea adăpost.

×
Parteneri
Klaus Iohannis se întâlnește cu Joe Biden la Casa Albă
x close