Antena 3 CNN Externe Reduceri la agenţiile de turism, pentru perioada carnavalurilor

Reduceri la agenţiile de turism, pentru perioada carnavalurilor

Reduceri la agenţiile de turism, pentru perioada carnavalurilor
Sursa foto: Carnaval
31 Ian 2010   •   11:32

Agenţiile de turism au pus în vânzare pachete turistice la carnavalurile din întreaga lume. Preţurile sunt mai mici ca anul trecut. În continuare o destinaţie tentantă pentru români este Dubai, mai ales că în perioada aceasta acolo a început festivalul de shopping.

Criză sau nu, românii nu vor să renunţe vacanţe. Anul acesta agenţiile au vândut cu 50% mai multe pachete turistice pentru Dubai, faţă de anul trecut. Pachetele pentru această destinaţie încep de la 600 de euro şi includ şi biletul de avion.

Şi Veneţia este o destinaţie la fel de bine vândută. Mai ales că aici a început celebrul carnaval cu măşti care durează mai bine de o lună. Un pachet cu bilet de avion inclus şi şase nopţi cazare porneşte de la 360 de euro.

Alte carnavaluri cerute la agenţiile din România sunt carnavalul de la Rio, cel din Tenerife sau cel de la Nisa care este recunoscut pentru bătaia cu flori. Cei care vor ceva mai exotic pot alege să meargă în insulele Canare.

Pentru cei care vor să fie trataţi regeşte există însă pachete care pot ajuge să coste chiar şi la 10.000 de euro pentru hoteluri de şase şi şapte stele.

Antena 3

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close