Antena 3 CNN Externe Reducerile de până la 70% ale magazinelor din Milano atrag cumpărătorii români

Reducerile de până la 70% ale magazinelor din Milano atrag cumpărătorii români

Reducerile de până la 70% ale magazinelor din Milano atrag cumpărătorii români
Sursa foto: Foto: bridgeandtunnelclub.com
07 Ian 2012   •   20:49

A fost o zi de cumpărături animată la Milano. Magazinele, în special de haine şi de încălţăminte au fost luate cu asalt de cumpărători dornici să se îmbrace din capitala italiană a modei. Printre ei, şi mulţi români. Deşi mulţi au un buget limitat, nu s-au putut stăpâni la vederea preţurilor atractive.

Centrul oraşului Milano este mai aglomerat ca niciodată la începutul sezonului de reduceri. O mulţime de oameni se plimbă pe străduţele înguste pline de magazine, pentru a-şi cumpăra haine de firmă la preţuri mai mici. De exemplu, o geacă ce are preţul 1000 de euro în restul anului, poate fi achiziţionată acum cu doar 300.

Printre cumpărători, sunt şi români. Cei cu bani dau buzna în magazinele cu renume. Cei cu venituri mai mici se mulţumesc şi cu magazinele de duzină. Toţi vor însă să cumpere.

Pentru a se îmbrăca din cap până în picioare, mulţi români spun că plătesc cam 200 de euro. Cei care muncesc de mai multă vreme în Italia par să fi renunţat la mottoul "Fă-ţi iarna car şi vara sanie".

În mulţimea pornită la vânătoare de reduceri sunt şi oameni care se mulţumesc doar să admire. Mulţi italieni se plâng că austeritatea le afectează buzunarul.

În perioada reducerilor, la Milano, preţurile scad chiar şi cu 70 la sută la haine şi încălţăminte.


 

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close