Antena 3 Externe REFERENDUM FAMILIE 2018. Intervenție din Statele Unite, după prezența foarte mică la vot: Cel mai bun mijloc de a educa oamenii să iasă la vot e să vorbiți direct cu ei

REFERENDUM FAMILIE 2018. Intervenție din Statele Unite, după prezența foarte mică la vot: Cel mai bun mijloc de a educa oamenii să iasă la vot e să vorbiți direct cu ei

07 Oct 2018   •   13:02
REFERENDUM FAMILIE 2018. Intervenție din Statele Unite, după prezența foarte mică la vot: Cel mai bun mijloc de a educa oamenii să iasă la vot e să vorbiți direct cu ei

Chris Terhes, președintele Coaliției Românilor împotriva Corupției, SUA, iese la rampă din cauza prezenței scăzute la referendum. Prezenta la vot era de 7,24% la sută, numărul votanţilor fiind de 1.324.642 la ora 10.00, duminică, în cea de a doua zi a referendumului de modificare a Constituţiei în sensul redefinirii familiei, potrivit datelor transmise de Biroul Electoral Central (BEC). Sâmbătă, la închiderea urnelor, prezenţa a fost de 5,72%.

„Cei care doriți să iasă lumea la vot, faceți următoarele:

1. Scrieți pe o coala de hârtie 10-15-20 de persoane apropiate care va vin în minte pe moment (fără sa va uitați în telefon), după care le sunați sa vedeți dacă au fost sau vor merge la referendum.

Veți fi surprinși să constatați ca vor fi persoane care nu au fost, ori nu aveau de gând sa meargă din varii motive la referendum, dar care sunt ușor de lămurit sa meargă dacă le explicați clar despre ce e vorba.

2. După ce terminați cu apropiații de la #1, va uitați în agenda telefonica si puneți pe o coala de hârtie, în 3 categorii, în funcție de apropiere, numerele persoanelor pe care le găsiți în agenda.

3. Dați-le telefon la cei din prima categorie, pana ii sunați pe toți, apoi o luați cu cei din a doua. Dacă mai e timp, ii sunați și pe cei din a treia.

4. Nu intrati in dezbateri, in argumente, pentru a pierde timp. Daca in 5 minute nu puteti convinge persoana sa iasa la vot, ii multumiti pentru timpul acordat, inchideti si sunati pe urmatorul.

5. Pe cei pe care-i convingeti sa iasa la vot, ii rugati sa isi sune prietenii sa si-i convinga, de asemenea, sa iasa la vot.

Doar scriind pe Facebook ca sa se iasa la vot, mesajul vi se afiseaza acelorasi oameni.

Cel mai bun mijloc de a educa oamenii sa iasa la vot e sa vorbiti direct cu ei.”, este mesajul lui Terhes, publicat pe Facebook.

×
Subiecte în articol: interventie prezenta vot

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close