Antena 3 CNN Externe Refugiata părăsită de iubitul care și-a lăsat familia pentru ea a fost arestată. I-a spart ușa în timp ce urla ”Te iubesc, Tony!”

Refugiata părăsită de iubitul care și-a lăsat familia pentru ea a fost arestată. I-a spart ușa în timp ce urla ”Te iubesc, Tony!”

Refugiata ucraineancă care a fost părăsită de iubitul englez, pentru că era prea agresivă, a fost arestată.

Refugiata părăsită de iubitul care și-a lăsat familia pentru ea a fost arestată. I-a spart ușa în timp ce urla ”Te iubesc, Tony!”
Sursa foto: The Sun
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Sep 2022   •   14:06

Sofiia Karkadym a încercat să îi spargă ușa bărbatului în speranța ca acesta să o primească înapoi urlând ”Te iubesc, Tony!”.

Tony Garnett a chemat poliția când a văzut de ce este în stare fosta lui iubită moment în care refugiata s-a ascuns în tufișuri.

Femeia a fost condusă la secție, interogată de poliție și lăsată apoi să plece.

Se pare că Sofiia le-a spus autorităților că vrea să se întoarcă în țara natală ca să fie alături de familie.

Bărbatul care și-a părăsit soția și copiii pentru o refugiată s-a despărțit și de ucraineancă: ”Nu mai suportam” 

Un britanic în vârstă de 30 de ani, tată a doi copii, a decis să își părăsească familia pentru o refugiată din Ucraina pe care o cazase în locuință în urma războiului.

Sofiia Karkadim a ajuns în casa familiei din West Yorkshire în luna mai, după ce a fugit din Liov. Zece zile mai târziu, bărbatul şi-a anunțat partenera că o va părăsi pentru tânăra refugiată.

Acum, după 4 luni de relație, Tony Garnett, a dat-o afară din casă pe femeie acuzând-o că are un comportament irațional, că are probleme cu alcoolul și că a distrus casa în care locuiau cu chirie, din cauza băuturii.

Sofiia se pare că avea o problemă și cu cele două fete pe care Tony le are cu fosta soție.

×
Subiecte în articol: refugiata Ucraina
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close