Antena 3 CNN Externe "Regele pastelor" din Italia, jefuit cu el în casă. Cum au reuşit hoţii să fugă cu banii şi cu bijuteriile acestuia

"Regele pastelor" din Italia, jefuit cu el în casă. Cum au reuşit hoţii să fugă cu banii şi cu bijuteriile acestuia

"Regele pastelor", unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din Italia, a fost jefuit. Hoţii, cinci la număr, au reuşit să fure o sumă importantă de bani şi mai multe obiecte preţioase.

"Regele pastelor" din Italia, jefuit cu el în casă. Cum au reuşit hoţii să fugă cu banii şi cu bijuteriile acestuia
Sursa foto: Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Ian 2023   •   13:15

Saturnino De Cecco, proprietarul uneia dintre cele mai importante firme producătoare de paste din lume, a fost jefuit de cinci bărbaţi, care au reuşit să fugă cu bani, dar şi cu mai multe bijuterii.

Bărbatul locuieşte într-o vilă care se află în apropierea oraşului Pescara, având piscină, heliport şi o grădină foarte mare.

În momentul jafului, bărbatul se afla în locuinţă împreună cu soţia şi cu fiica sa de 8 ani.

Fiica şi soţia bărbatului au fost închise de hoţi în bucătărie, iar De Cecco a fost lovit în mod repetat peste faţă şi a fost obligat să deschidă seiful familiei, de unde hoţii au luat cantităţi semnificative de bani, bijuterii şi ceasuri scumpe.

Citeşte şi: Paznic de 66 de ani, bătut cu o coadă de mătură și lovit în cap cu un televizor de doi hoţi, în Hunedoara

Totul s-a terminat după 40 de minute de teroare, când un hoţ care îşi aştepta colegii afară a activat, din greşeală, un senzor al alarmei de perimetru.

 În acel moment, alarma s-a declanşat, făcându-i pe cei cinci bărbaţi să fugă cu o maşină, despre care se crede că a fost furată cu câteva zile în urmă.

Proprietarul jefuit spune că accentul hoţilor părea să fie specific celor din Europa de Est.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi speră să-i identifice pe hoţi cu ajutorul camerelor de supraveghere care sunt montate în locuinţa bărbatului.

×
Subiecte în articol: Italia jaf regele pastelor
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close