Antena 3 CNN Externe Regele Charles face angajări. Oferă un salariu de peste 46.000 euro anual

Regele Charles face angajări. Oferă un salariu de peste 46.000 euro anual

Regele Charles face angajări. El caută o persoană pe care să o plătească cu 40.000 de lire sterline pe an, pentru munca depusă.

Regele Charles face angajări. Oferă un salariu de peste 46.000 euro anual
Sursa foto: Inquam/ Octav Ganea
de Georgiana Adam    |    03 Noi 2022   •   14:02

Monarhul, un cunoscut ecologist, caută pe cineva care să aibă grijă de grădinile luxuriante de la Palatul Buckingham şi oferă un salariu imens, de circa 46.500 de euro anual.

Grădinile impresionante de la Palatul Buckingham se întind pe o suprafață de 16 hectare și includ un loc de aterizare pentru elicoptere, un lac și un teren de tenis, unde a jucat inclusiv Steffi Graf. 

Fişa postului arată că solicitantul trebuie să fie responsabil pentru întreținerea aspectului grădinii la un standard excepțional, atât la Buckingham Palace, cât şi zonele înconjurătoare.

Pentru acest job, regele Charles oferă unui "pasionat de plante" 40.000 de lire sterline pe an, cu 39 de ore de muncă pe săptămână.

"În calitate de manager al grădinilor, vei fi responsabil pentru întreținerea și aspectul la un standard excepțional la Buckingham Palace Gardens și zonele înconjurătoare.  

Conducând o echipă dedicată și talentată, vă veţi folosi abilitățile și expertiza pentru întreținerea gazonului, zonelor cu arbuști, plantelor erbacee și trandafirilor. 

Vă veţi bucura de provocarea de a vă asigura că grădinile noastre sunt prezentate la cele mai înalte standarde și veţi fi mândri că mii de oameni se bucură de ele în fiecare an la evenimente", se arată în anunţul Casei Regale a Marii Britanii, potrivit The Sun.
 

×
Subiecte în articol: Regele Charles angajari salariu
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close