Antena 3 CNN Externe Regele Charles vrea s-o concedieze pe cea mai apropiată prietenă a reginei Elisabeta a II-a

Regele Charles vrea s-o concedieze pe cea mai apropiată prietenă a reginei Elisabeta a II-a

Costumiera Elisabetei a II-a, care i-a fost alături reginei timp de trei decenii și a devenit astfel una dintre cele mai apropiate prietene ale suveranei, ar putea avea acum un viitor sumbru.

Regele Charles vrea s-o concedieze pe cea mai apropiată prietenă a reginei Elisabeta a II-a
Sursa foto: DPA Images / Henry Nicholls
de Gabriel Dano    |    27 Sep 2022   •   23:49

Și asta pentru că potrivit zvonurilor, noul rege Charles ai III-lea nu împărtășește simpatia mamei sale pentru Angela Kelly. Costumiera, acum în vârstă de 69 de ani, a început să lucreze pentru regină în 1993.

Cele două s-au întâlnit la Berlin, Angela fiind menajera lui Sir Christopher Mallaby, pe atunci ambasadorul Marii Britanii în Germania). După ce s-au întâlnit, pentru că Angela Kelly i-a spus reginei că vrea să revină în Regatul Unit, Elisabeta a II-a i-a oferit cu prima ocazie un post în preajma sa, potrivit B1.

„Suntem două femei tipice. Discutăm despre haine, machiaj și bijuterii”, a spus Kelly, într-un interviu pentru The Telegraph în 2007. Femeia a primit chiar titlul important de consilier personal al Majestății Sale.

Potrivit unor surse, regele Charles este îngrijorat de cărțile scrise de Angela despre Elisabeta a II-a. Acestea reprezentând în mare parte descrieri ale garderobei reginei, dar cărțile conțin și multe fotografii din culise pe care noul monarh nu ar dori să le facă publice.

Aproximativ 20 de membri ai echipei Palatului Buckingham au primit un avertisment că ar putea fi concediați în curând, mai susțin sursele citate.

×
Subiecte în articol: Regele Charles Elisabeta
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close