Antena 3 CNN Externe Regele Malaeziei a abdicat să se însoare cu Miss Rusia 2015

Regele Malaeziei a abdicat să se însoare cu Miss Rusia 2015

Regele Malaeziei a abdicat să se însoare cu Miss Rusia 2015
Sursa foto: Foto: captura Youtube
07 Ian 2019   •   14:37

Regele Muhammad al V-lea al Malaeziei a anunțat că abdică, după ce în presă au apărut imagini de la nunta sa cu o fostă Miss Rusia de doar 25 de ani.

Muhammad se afla în funcție de numai doi ani. Membrii familiilor regale din Malaezia au convenit să voteze viitorul rege pe 24 ianuarie.

Ceremonia a avut loc la Moscova, sub atenta supraveghere a lui Vladimir Putin, scrie libertatea.ro.

Frumoasa Oksana Voevodina are 25 de ani și s-a convertit la islam, la începutul pe 16 aprilie 2018. Tânăra rusoaică este câștigătoare a titlului de Miss Moscova 2015, dar a lucrat și ca model în China și Thailanda.

Ea este cu aproape un sfert de secol mai tânără decât regele Muhammad al V-lea (49 de ani), pe numele său complet Tengku Muhammad Faris Petra ibni Tengku Ismail Petra. Ceremonia fabuloasă a avut loc într-o sală de concerte din suburbia moscovită de lux Barvikha, cu mențiunea că la nuntă nu s-a consumat alcool, iar mâncarea a fost halal. Dacă regele a purtat haine tradiționale malaeziene, mireasa a optat pentru o rochie albă.

Regele a fost instalat pe tronul din Malaezia, în anul 2016, succedându-l pe tatăl său. Acesta nu a vrut să dezvăluie cum și-a cunoscut proaspăta soție.

×
Subiecte în articol: Rusia Malaezia
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close